“Van paard en kar tot zware trucks”

 

IN DEN BEGINNE
Ons bedrijf is in het begin van de 20ste eeuw opgestart door dhr. Georges Vanneste onder de naam "Alle vervoer - Huurrijtuigen - Lijkwagens - G.Vanneste". Destijds gebeurde alles nog met paard en kar.

EEN FLINKE STAP VOORUIT
Vanuit onze uitvalsbasis in Avelgem slaagden we erin om de transportactiviteiten steeds verder te verfijnen en het wagenpark up-to-date te houden.

OPVOLGING VErZEKERD
Begin de jaren ‘60 besloot de tweede generatie de zaak te beheren en verder uit te bouwen. Tegen 1965 was het nieuwe logo "Transport Vanneste" een referentie voor het vervoer van onder meer staal, witsteen en garens.

 
“Eerst regionaal, dan internationaal”
 

MODERNE TIJDEN
Vanaf medio jaren ’60 focusten we ons steeds verder op internationale transporten, vooral richting Italië, Frankrijk en Duitsland. Ook in die landen werd een trouw klantenbestand uitgebouwd, dankzij de degelijke uitvoering van de "terug"vrachten naar België.

EEN NIEUWE THUIS
1983: door de voortdurende groei ruilden we de thuisbasis in Avelgem voor een nieuwe loods van 800 m2 in Moen bij Zwevegem. In 1989 werd de BVBA Transport Vanneste definitief tot NV omgedoopt.

DE RECENTSTE UITBREIDING
De jaren ‘90 stonden volop in het teken van logistieke expansie. De uitbouw van nieuwe burelen en magazijnen volgden elkaar op.

 
 
 
 
Copyright © 2005, Transport Vanneste nv • Alle rechten voorbehouden
 
home vanneste nv troeven toekomst