“Waarom u voor Vanneste kiest...”
 

ERVARING
Wij kunnen prat gaan op onze jarenlange ervaring in de transportwereld. De naam ‘Vanneste’ draait immers al drie generaties lang mee. Bovendien bestaat ons team uit gemotiveerde medewerkers met feeling en een hart voor het vak.

ORGANISATIE
Korte communicatielijnen voeren bij ons de boventoon. Iedereen kent zijn of haar taak in detail en eventuele problemen worden via onderling overleg snel en accuraat behandeld en opgelost.

KWALITEIT
Kwaliteit is een sleutelelement in de dagelijkse werking van onze firma. Sinds 1993 kunnen wij onafgebroken het ISO-certificaat voorleggen. Elke werknemer wordt continu opgeleid en is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid om steeds kwaliteit na te streven.

VEILIGHEID
Veiligheid wordt bij ons hoog in het vaandel gedragen. We werken samen met een externe veiligheidsadviseur die toeziet op de strikte naleving van alle voorschriften. Uw goederen worden met de grootst mogelijke zorg behandeld.

BETROUWBARE PARTNER
Wij kiezen voor een gecontroleerde groei en financieren onze investeringen zoveel mogelijk met eigen middelen. Onze degelijke solvabiliteit geeft onze klanten ontegensprekelijk meer garanties op lange termijn.

ZIN VOOR REALISME
Wij voeren uitsluitend opdrachten uit waarvan we u kunnen garanderen dat ze volledig stipt en correct worden nagekomen. Misschien kunnen we niet alle wonderen verrichten, maar wat we doen, verzorgen we tot in de puntjes!

FLEXIBILITEIT
De on-line verbinding tussen planning en chauffeurs via GSM en boordcomputer maakt de uitvoering van een opdracht tot een teamrealisatie. Zij anticiperen meteen op onverwachte wijzigingen in de leverings- en verkeerssituatie. De klant heeft eveneens de mogelijkheid om op elk moment zijn goederen te traceren.

 
 
 
 
Copyright © 2005, Transport Vanneste nv • Alle rechten voorbehouden
 
home historiek vanneste nv toekomst