"Een vlot draaiend familiebedrijf"
 

BEDRIJFSSTRUCTUURVanneste is een puur familiebedrijf. De directie bestaat uit de heer Vanneste, verantwoordelijk voor het magazijn- en wagenparkbeheer, alsook de afdelingen techniek en planning en mevrouw Groenweghe, die de kwaliteitscoördinatie en de boekhouding runt.

INTERNATIONAAL ACTIEF
Ons bedrijf transporteert en stockeert op internationale basis. Zo vervoeren we goederen in de Benelux, maar ook van en naar Frankrijk, Duitsland en Italië.

ONZE KONINGEN?
"Klant is koning bij Vanneste". Onder dit motto vervoeren wij alle gepalletiseerde goederen, met de nadruk op papier, staal en cacao, maar vinden we ook steeds meer klanten uit de chemische sector in onze ritplanning terug.

 
“Kraaknette kilometervreters!”
 

ONZE EIGENHEID
Vanneste is een transportbedrijf met een plus! Ons welgekend aanpassingsvermogen speelt immers met enthousiasme in op uw noden. Bovendien verzekert onze ervaring ter zake én ter plekke een stipte levering en behandeling van al uw kwaliteitsgoederen.

ONZE VRACHTWAGENS
De uitbouw van ons wagenpark is steeds van primordiaal belang geweest. Onze trekker-oplegger combinaties zijn uitgerust met een handige meeneemheftruck: wij kunnen altijd en overal uw goederen snel en veilig laden en/of lossen. Voor de behandeling van bobijnen papier werken we met het Yoloda-systeem.

IN SCHOONHEID GELEVERD!
Alle producten worden niet alleen klokvast, maar ook met een schoon wagenpark aan de klant afgeleverd. Hiervoor hebben wij een aparte en moderne truckwash geïnstalleerd, waar al onze vrachtwagens wekelijks grondig worden gereinigd.

 
“Onze diensten thuis”
 

ONZE GARAGE
Wij voorzien grotendeels zelf in het onderhoud van ons wagenpark. Onze 26 trekkers en 33 opleggers krijgen de full-time zorgen van een ervaren en professioneel team van mecaniciens.

STOCKAGE
Uw goederen verdienen een veilige stockage. Daarvoor stellen wij niet minder dan 8000 m2 aan verwarmde magazijnruimte ter beschikking, up-to-date uitgerust met twee laadkaaien en ruime burelen.

PLANNING EN ADMINISTRATIE
Zowel de planning als de administratie gebeurt volledig in eigen beheer. Iedere afdeling beschikt over alle computersoftware die nodig is om flexibel in te spelen op de wensen van de klant.

 
 
 
 
Copyright © 2005, Transport Vanneste nv • Alle rechten voorbehouden
 
home historiek troeven toekomst