Over Transport Vanneste

  Bij de familie Vanneste wordt de logistieke microbe al 4 generaties lang met passie doorgegeven. Het bedrijf bestaat intussen meer dan honderd jaar: we zijn doorheen de jaren uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de logistieke sector. Uiteraard is Transport Vanneste een verhaal van mensen en hun vele individuele inspanningen. Onze gemotiveerde team van chauffeurs en interne medewerkers zorgt er dagelijks voor dat zowat al onze klanten ons door de jaren heen trouw zijn gebleven.

  Momenteel beschikt Transport Vanneste over 40.000m2 overdekte magazijnruimte, 25.000m2 buitenopslag, een wagenpark van 55 voertuigen, 125 opleggers en containerchassis en 5 distributiewagens. Het bedrijf telt intussen 80 werknemers en realiseerde in 2021 een omzet van meer dan € 10 miljoen. Samen met het team is Transport Vanneste doorheen de jaren uitgegroeid van een traditionele transportleverancier tot een volwaardige logistieke partner.

  Het familiale karakter van het bedrijf garandeert korte besluitvormingsprocessen en nauwe betrokkenheid van de bestuurders. Hierdoor kan Transport Vanneste zeer flexibel inspelen op veranderende klanteneisen. Onze filosofie? Onze klanten zijn onze partners!We streven ernaar om mee te denken met de klant over de meest optimale oplossing voor hun transport en/of logistieke noden, waarbij we betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Daarvan getuigen de vele langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze partners. 

  Kortom, u kan op ons rekenen voor al uw logistieke vraagstukken en het optimaliseren van uw goederenstroom.

   

  Vanneste Logo
  © Transport Vanneste NV
  Contact
  Transport Vanneste NV
  Stationsstraat 82
  8552 Moen-Zwevegem
  België

  T: +32 56 72 22 72
  Certificaten