Troeven


  Ervaring

  Al vier generaties lang is de naam 'Vanneste' een kwaliteitsreferentie in de logistieke sector. Met ons gemotiveerde team van logistieke experts bekijken we hoe uw logistieke flow geoptimaliseerd kan worden, van kostenbesparing tot milieuvriendelijker werken. Op die manier ontwikkelen wij een gestroomlijnd proces op maat van onze klanten.

  Communicatie

  Een strakke organisatie en korte communicatielijnen zijn de kern van ons succes. Elke medewerker kent zijn of haar taak tot in de puntjes. We spelen kort op de bal en overleggen efficiënt, zodat eventuele problemen snel en accuraat opgelost worden. Het management heeft ook dagelijks contact met de chauffeurs. Hierdoor weten ze exact hoe alles op het terrein verloopt.

  Certificaten

  Al enkele jaren kunnen we met trots volgende certificaten voorleggen:
  • ISO 9001
  • AEO (Authorised Economic Operator)
  • FCA (Feed Chain Alliance)

  Bekwaam, veiligheidsbewust en klantvriendelijk personeel

  Veiligheid staat centraal bij alles wat we ondernemen. Hiervoor werken we samen met een externe veiligheidsadviseur die toeziet op de strikte naleving van alle voorschriften. Bovendien krijgt elke chauffeur de nodige vorming en opleiding om alle veiligheidsregels die van toepassing zijn bij de klanten na te leven. Door uitsluitend te werken met Belgische chauffeurs is een vlotte communicatie met de klant gegarandeerd.

  Zin voor realisme en punctualiteit

  Wij voeren uitsluitend opdrachten uit waarvan we kunnen garanderen dat ze stipt en correct worden afgewerkt. Misschien kunnen we niet alle wonderen verrichten, maar wat we doen, verzorgen we tot in de puntjes!

  Flexibiliteit

  De planning en de chauffeurs staan permanent in contact via GSM en boordcomputer. Dit maakt van elke opdracht een teamrealisatie. Zij anticiperen meteen op onverwachte wijzigingen in de leverings- en verkeerssituatie. Bovendien kan de klant op elk moment de goederen in real time traceren.

  Kraaknette en goed onderhoud kilometervreters

  Alle onderhoud en herstelling van het rollend materieel wordt uitgevoerd door onze eigen mecanicien. Met onze in-house truckwash zorgen we er bovendien voor dat ons materiaal stralend de weg op kan. 

  Milieubewust

  Wij beperken onze CO2-uitstoot met een milieuvriendelijk wagenpark dat uitgerust is met Euro 6-motoren. Bovendien volgen onze chauffeurs geregeld een eco-driving cursus om economisch en milieubewust te rijden.

  Rechtstreeks contact met de klant

  Georges en Koen Vanneste staan erop geregeld zelf de baan op te gaan met de vrachtwagen om voeling te houden met de wensen en behoeften van de klant. Het helpt hen ook operationeel de vinger aan de pols te houden en de processen bij te sturen waar nodig.  


  Vanneste Logo
  © Transport Vanneste NV
  Contact
  Transport Vanneste NV
  Stationsstraat 82
  8552 Moen-Zwevegem
  België

  T: +32 56 72 22 72
  Certificaten