Transport


  Transport Vanneste staat in voor het vervoer van uw (ADR-)goederen. We bieden verschillende transportmodaliteiten aan:

  • Met onze huiftrailers vervoeren wij zowel volle ladingen als deelvrachten in een straal van 350 km rond de bedrijfszetel. Deze vrachten kunnen zijdelings of via de kaai geladen en gelost worden. Dankzij onze meeneemheftrucks kunnen we indien gewenst de vrachten ter plaatse zelf laden of lossen.

  • Onze walking floors gebruiken we om bulkproducten automatisch te laden en te lossen. Dit ingenieus systeem met bewegende laadvloer helpt om ladingen sneller in te laden of te lossen, waardoor we sneller opnieuw de weg op kunnen.

  • Met onze eigen containerchassis verzorgen we uw containertransporten, hoofdzakelijk in België. Onze flexibele chassis vervoeren containers van 20’, 40’ en 45’.

  • Onze verschillende distributiewagens worden gebruikt voor gepersonaliseerde rondritten. We bekijken wat voor u de meest optimale route is op vlak van snelheid en kostenefficiëntie. Afhankelijk van uw behoeften staat de vrachtwagen volledig ter uwer beschikking of wordt uw afhaling opgehaald door een van de gedeelde wagens. 

  Warehousing

  Warehousing

  Transport Vanneste beschikt over 40.000 m² overdekte magazijnruimte, naast 25.000 m² buitenopslag.

  Supply Chain Management

  Supply Chain Management

  Transport Vanneste is geëvolueerd van dienstverlener voor transportmogelijkheden, over warehousing en value added logistics ...


  Vanneste Logo
  © Transport Vanneste NV
  Contact
  Transport Vanneste NV
  Stationsstraat 82
  8552 Moen-Zwevegem
  België

  T: +32 56 72 22 72
  Certificaten